Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

     El dissabte 29 de juny va tenir lloc la 35a edició de l’assaig de les Ambaixades del Moro i del Cristià que organitza el fester Pepe Bas i la seua esposa Maica al paratge de “El Morret” situat al Barranc de l’Adern, a l’ombra de l’Alt del Castellar.

     Cada any es costum una persona de la festa faça una lloança al Campanar, responsabilitat que enguany recaigué en Miguel Angel Fita.

     A més, anualment es convidada una associació per a presidir l’acte, aquest any tinguérem l’honor de què la Colla de Campaners fora qui rebera aquesta distinció, sent nomenada com a “Ambaixadora d’Ontinyent” per la nostra llavor en la defensa i manteniment de la tradició campanera a la ciutat. Pepe Bas va fer una ressenya al voltant de la Colla i de les activitats que realitzem, i feu entrega a Rafel Ballester d’una rèplica del campanar dissenyada i realitzada per l’artiste Ricardo Morales.

     A continuació de les paraules d’agraïment de Rafel, tingué lloc per part dels Ambaixadors d’aquest any de l’assaig de les ambaixades, els quals recitaren els textos que per a les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent va escriure el magistrat del Tribunal Suprem J.J. Cervino l’any 1860, i que cada any es reciten Dilluns de Festes a la Plaça Major, davant del castell, acte que recentment ha sigut declarat BIC.

     Des d’aquestes línies, volem agrair a Pepe la seua hospitalitat i consideració amb nosaltres, va ser tot un plaer poder gaudir d’aquest tradicional acte.

 

2

 

3

5

4

Buscar

Notícies