Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

El passat 10 de novembre de 2018, va ser presentada la segona edició de la Novel·la Històrica escrita per Ricardo Montés: “El Guardian del Linaje". Aquesta novel·la ambientada en la construcció del Campanar de l'Església de l'Assumpció de Santa Maria d'Ontinyent, "El Campanar de la Vila", ha rebut molt bones crítiques pels lectors, fet que ha motivat, una vegada esgotats els primers exemplars, la publicació d'una segona edició.

Per tal fet, es va programar per part del seu autor una Ruta Teatralitzada amb actors, pels escenaris reals de la Novel·la. La visita començà a la Plaça de la Vila i va recorrer els carrers Cordellat, Trinitat, Plaça de Baix, Plaça Major, Regall i plaça de Sant Roc, concloent amb una visita a la Torre Campanar.

Els espectadors van poder gaudir també del Volteig de Campanes que a les 12:00 anuncià l'inici de les Festes de la Púrisima. Així com contemplar l'espectacular Maqueta de la Torre Campanar de 2 metres d'altura, obra de l'artista ontinyentí Bernardo Mateu Sisternes.

Per a més informació, els deixem l'enllaç de la web de la novel·la: https://www.elguardiandellinaje.com/

 

el guardian

 

Buscar

Notícies