Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

La situació actual ens ha portat a adaptar-se per a reprendre la nostra activitat associativa. Vam començar tornant als campanars per a fer els tocs i vols manualment. I hui us anunciem la reprogramació de les 'Visites guiades al Campanar de la Vila'.

Necessàriament, es marcaran uns dies concrets per a fer les visites i iniciem aquesta nova modalitat el diumenge 26 de juliol a les 10.30h.

Com no, el grup de visita es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça telefonant o enviant un missatge per WhatsApp al 626233271. Tanmateix, serà obligatori l'ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.

Des de la Colla de Campaners d'Ontinyent ens fa molta il·lusió reprendre les visites per tal d'apropar a tothom la història del nostre benvolgut Campanar de la Vila. Una (re)obertura que ha estat possible gràcies a la Parròquia de Santa Maria d'Ontinyent, a l'Ajuntament d'Ontinyent i a Tourist Info Ontinyent.

visites esitu

 

 

Buscar

Notícies