Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

       La Colla de Campaners d’Ontinyent amb el suport de la Parròquia de Santa Maria i el patrocini de l'Ajuntament d'Ontinyent, reprèn les visites guiades al Campanar de la Vila. 

       En concret les visites tindran lloc tots els diumenges d'octubre, dies 7, 14, 21, i 28. Aquestes començaran, com sol ser habitual a les 10’30 hores a la Plaça de l’Església (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla.

      Poc a poc s’anirà ascendint per la torre visitant la sala on esta exposada la maquinaria del rellotge, la sala de campanes on s’ubiquen dotze de les tretze campanes amb les que compta el campanar, destacant la Petra amb el seus 1642 kg i el seu contrapés de fusta i pedra, a més de les trebanelles. Es continuarà amb la pujada a la balustrada i el remat amb la campana del Rellotge, Rauxa o Foc, fosa al 1563, finalment i per aquells que no pateixen de vertigen es pujarà fins arribar a la cúpula.

      Com a novetat, a través de la regidoria de Turisme, s'han editat nous quadríptics informatius, que recullen informació al voltant de la història de l’Església de Santa Maria, construïda entre els segles XIV-XVI i que alberga la capella de la Puríssima, i del Campanar de la Vila. A més, en aquests fullets també s’inclou informació al voltant de les 13 campanes que actualment hi ha al campanar com el seu pes, la data, les mesures o la seua nota musical.

        La visita de al voltant d’una hora de duració, acabarà amb la signatura d’aquells que ho desitgen al llibre de visites.

        No és necessari confirmació prèvia, només cal acudir a l'hora i lloc convingut.

       Per últim volem recordar que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.

       Així mateix, recordar que aquells grups que ho desitgen poder concertar visites fora de l’horari una vegada consultat amb el Plebà i confirmada la disponibilitat dels campaners.

            Vos esperem.

 

 Cartell A3

Buscar

Notícies