Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

       La Colla de Campaners d’Ontinyent amb el suport de la Parròquia de Santa Maria i el patrocini de l'Ajuntament d'Ontinyent, reprèn les visites guiades al Campanar de la Vila. 

      En concret les visites tindran lloc tots els diumenges de Febrer i Març. Aquestes començaran, com sol ser habitual a les 10’30 hores a la Plaça de l’Església (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla.

       Mentre s’ascendeix a la torre es visitarà la maquinària del rellotge, fins a aplegar a la sala de campanes on s’ubiquen dotze de les tretze campanes amb què compta el campanar, a més de les trebanelles. Posteriorment es pujarà a la pujada a la balustrada per admirar la campana del Rellotge, Rauxa o Foc, fosa el 1563. Per acabar tot aquell que ho desitge i no patisca de vertigen s’aplegarà fins a la cúpula des d’on es podrà gaudir d’unes espectaculars vistes de la població i els voltants. La visita te una duració aproximada d’una hora.

        La visita de al voltant d’una hora de duració, acabarà amb la signatura d’aquells que ho desitgen al llibre de visites.

       No és necessari confirmació prèvia, només cal acudir a l'hora i lloc convingut.

       Per últim volem recordar que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.

            Vos esperem.

 

visites 

Buscar

Notícies