Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

La Colla de Campaners d’Ontinyent i la parròquia de Santa Maria informen que, al llarg del mes de juny i juliol el Campanar de la Vila torna a obrir les seues portes a les visites.

Cartell

Les visites guiades tindran lloc els dies 14, 21 i 28 de Juny, i els dies 5, 12, 19 i 26 de Juliol; començant com sol ser habitual a les 10’30 hores a la Plaça de l’Església (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla de Campaners d’Ontinyent. Poc a poc s’anirà ascendint per la torre, visitant la maquinaria del rellotge, la sala de campanes on s’ubiquen dotze de les tretze campanes amb les que compta el campanar, destacant la Matraca de fusta i les campanes “Petra” amb el seus 1642 kg, i el seu contrapés de fusta i pedra, així com el “Santíssim” de 1802 i unes belles anses antropomòrfiques. Es continuarà amb la pujada a la balustrada i el remat amb la campana del Rellotge, Rauxa o Foc (fosa al 1563) sent una de les mes antigues de la comarca, finalment i per a tots aquells que no pateixen de vertigen es pujarà fins arribar a la cúpula de ferro. Sens dubte el bon oratge i l’altura del campanar permetrà gaudir no només del propi edifici, sinó de les àmplies vistes que des d’ell es poden apreciar .

La visita de al voltant d’una hora de duració, acabarà amb la signatura d’aquells que ho desitgen al llibre de visites.

Per últim volem recordar que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.

Així mateix, recordar que aquells grups que ho desitgen poder concertar visites fora de l’horari una vegada consultat amb el Plebà i confirmada la disponibilitat dels campaners.

Buscar

Notícies